Site Overlay

Razni ženski satovi poznatih marki

Majstor Breguet bio je poznati proizvođač kad su muški i ženski satovi u pitanju. Breguetovo najveće djelo, koje se sada nalazi u muzeju u Izraelu, je Marija Antoaneta sat. Naručena je da ima sve poznate komplikacije i maksimalno bogatstvo materijala, bez vremenskih ili novčanih ograničenja za njegovu proizvodnju. Radio je na njemu više od 40 godina, dugo nakon smrti Marie Antoinette, kojoj je u početku bio namijenjen – i doista ga je završio tek četiri godine nakon njegove smrti, njegov sin.

Razni ženski satovi poznatih marki

Još jedna stvar po kojoj je Breguet bio posebno poznat su taktilni muški i ženski satovi jer ovo je bio jeftiniji način da se sat učini čitljivim noću. S vanjske strane kućišta nalazi se kazaljka i uzdignute satnice, tako da možete osjetiti vrijeme sa svog noćnog ormarića – ili diskretno u svom džepu. 

Nakon ovih povijesnih informacija kad su muški i ženski satovi u pitanju, poznate moderne marke danas jesu:

  • Rolex: Rolex je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova satova, poznat po pouzdanim i funkcionalnim satovima s alatima. Rolex je stvorio mnoge kultne satove, kao što su Datejust, Submariner i Daytona.
  • Cartier: Cartier je francuski luksuzni brend koji u svojim satovima kombinira eleganciju i umijeće izrade. Cartier je poznat po svojim prepoznatljivim oblicima, kao što su pravokutni Tank, ovalni Baignoire i okrugli Ballon Bleu. Njihovi ženski satovi često su vrijedni pokloni ženama.
  • Vincero: Vincero je robna marka vođena vrijednošću koja nudi satove visoke kvalitete po pristupačnim cijenama. Vincero muški i ženski satovi dizajnirani su da daju dojam, s odvažnim bojama, privlačnim detaljima i vrhunskim materijalima.
  • Citizen: Citizen je japanski brend koji proizvodi ekološke satove koji se napajaju svjetlom. Satovi Citizen poznati su po svojoj izdržljivosti, točnosti i inovativnosti. Neki od popularnih modela su Silhouette Crystal, Corso i Promaster.
  • Apple: Apple je tehnološki div koji je svojim Apple Watchom napravio revoluciju na tržištu pametnih satova. Apple Watch svestrani je uređaj koji može pratiti vašu aktivnost, zdravlje i obavijesti. Također možete prilagoditi svoj Apple Watch različitim narukvicama kojima oni postaju muški i ženski satovi unikatnog izgleda.
Copyright © 2024 DNA. All Rights Reserved. | Chique Dark by Catch Themes